Náš tím odborníkov je pripravený vám s výberom pomoci.
V rámci tohto sortimentu vám najlepšie poradia:
Divoké korenie je zmes korenia určená predovšetkým na prípravu zveri, ale aj králika, baranieho, hovädzieho alebo aj hydiny.
Divoké korenie je ideálne na prípravu smotanových omáčok zo zveriny alebo pre dusené a pečené mäsa na víne.
Zloženie: soľ (max. 45%), bobkový list, borievka, nové korenie
Hmotnosť: 100g
Recept:
Jelenie stehno na divoko
800 g jelenia stehna, 400 g paradajok, 1 mrkva, kúsok zeleru, 4 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 3 lyžice hladkej múky, zmes divokého korenia, 2 dl červeného vína, 2 dl smotany, 2 dl vývaru (z dl vývaru , 2 lyžice olejom, soľ, korenie
Prelisovaný cesnak zmiešame s korením, zalejeme vínom. Mäso nakrájame na kúsky, zalejeme marinádou a necháme 1 deň v chladničke.
Mäso vyberieme osolíme a okoreníme a poprášime múkou. Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, zeler, mrkvu, pridáme mäso a spoločne so zeleninou opražíme. Vmiešame sparené, olúpané, pokrájané paradajky, podlejeme precedenou marinádou, zalejeme vývarom a dusíme domäkka.
Mäso vyberieme, do šťavy prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali lyžicu múky, krátko prehrejeme, vmiešame nasekanú petržlenovú vňať a nalejeme na mäso.
Príloha: hranolky
Bažant na divokom korení
1 bažant, 10 dkg slaniny, maslo, zmes divokého korenia, soľ.
Bažanta pretiahneme prúžkami slaniny a zľahka osolíme. Časť slaniny dáme do brušnej dutiny. Opečieme na masle, pridáme korenie a pečieme v rúre do mäkka za stáleho polievania vypečenou šťavou.
Starší kus najprv podusíme v priklopenom pekáči a potom odklopíme a pečieme dozlatista.
s dlhoročnou praxou v obore
značiek Swarowski, Leica, Zeiss, Blaser, Hikmirco a ďalšie.
potrieb pre poľovníkov od A do Z
s predajnou plochou väčšou ako 400 m2