Náš tím odborníkov je pripravený vám s výberom pomoci.
V rámci tohto sortimentu vám najlepšie poradia:
Zmes korenia - Steak Reny
Koreniaca zmes výraznej pikantnej chuti a arómy na prípravu steakov v minútkovej kuchyni. Použitie na steaky, pečenie a grilovanie.
Zloženie: soľ (max. 30%), paprika, korenie, horčičné semienko, koriander, tymian, cibuľa.
Hmotnosť: 100g
Recept:
Stehná z diviaka na čiernom pive
75 dkg stehna zo prasiatka, 4 dl čierneho silnejšieho tmavého piva, soľ, korenie, koreniaca steaková zmes, strúčik cesnaku, olej.
Stehno odblaníme, nakrájame na plátky, naklepeme, potrieme cesnakom, okoreníme, potrieme olejom a zalejeme v miske pivom. Plátky v marináde necháme v chlade odležať, najlepšie do druhého dňa. Plátky vyberieme z marinády, osolíme, sprudka opečieme na panvici a vložíme na pekáč, podlejeme zvyšnou marinádou a pečieme do mäkka.
s dlhoročnou praxou v obore
značiek Swarowski, Leica, Zeiss, Blaser, Hikmirco a ďalšie.
potrieb pre poľovníkov od A do Z
s predajnou plochou väčšou ako 400 m2