Náš tím odborníkov je pripravený vám s výberom pomoci.
V rámci tohto sortimentu vám najlepšie poradia:
MEDVEĎÍ GRIL
Všestranná koreniaca zmes s prirodzenou vôňou planého medvedieho cesnaku vhodná pri marinovaní, grilovaní, ražnení a pečení všetkých druhov mäsa, do plniek, minútkovej kuchyne, výborne chutí v dusenej alebo grilovanej zelenine, možno použiť aj do zapečených zemiakov a cestovín.
Zloženie: paprika sladká a pálivá, cibuľa, cesnak, rasca, korenie, šalvia, bazalka, medvedí cesnak, soľ max.40%
Hmotnosť: 100g
Najpredávanejšie a najobľúbenejšie korenie.
Recept:
Zapečené medvedie rezne
Rozpis:
750 g diviačie stehná
150 - 200 g anglickej slaniny
250 g strúhaného syra
200 g cibule
korenie Medvedí gril, soľ
1 - 2 hrsti medvedieho cesnaku ( môžeme nahradiť plátky cesnaku)
Postup:
Kančie stehno nakrájame na malé rezne okoreníme a premiešame. Zapekaciu misku vyložíme krájanou anglickou slaninou, dáme vrstvu okorenených rezňov a navrstvíme polovicu cibule pokrájanú na kolieska. Posypeme nadrobno nasekaným medvedím cesnakom alebo plátkami cesnaku a ďalej polovicou strúhaného syra. Ešte raz vrstvu opakovať a poslednú dáme vrstvu syra. Rukou namočenou vo vode vrstvy stlačíme a necháme v chlade aspoň 2 hodiny preležať. Pečieme v rúre vyhriatej na cca 190 ° C 30 minút prikryté alobalom a potom ďalších 30 minút odkryté.
Príloha: šťouchané zemiaky.
s dlhoročnou praxou v obore
značiek Swarowski, Leica, Zeiss, Blaser, Hikmirco a ďalšie.
potrieb pre poľovníkov od A do Z
s predajnou plochou väčšou ako 400 m2