Náš tím odborníkov je pripravený vám s výberom pomoci.
V rámci tohto sortimentu vám najlepšie poradia:
Zmes divokého korenia a sušenej zeleniny.
Použitie: predkorenenie, pečenie a dusenie zveriny.
Hmotnosť: 100g
Recept:
Divoká kačica plnená jablkami
1 kačica, 150 g masla, 300 g jabĺk, 150 g koreňovej zeleniny, 150 g ríbezľového džemu, 100 g hladkej múky, 100 g cukru, soľ, zmes korenia Zverina, 100 g cibule, 2 dl červeného vína.
Kačicu ošklbeme a vypitvame, opálime nad ohňom, umyjeme, osolíme a naplníme jablkami. Na panvici rozpálime tuk a zľahka na ňom opražíme na plátky nakrájanú cibuľu a koreňovú zeleninu. Na panvicu ešte pridáme zverinové korenie, podlejeme trochou vody, vložíme kachu a za občasného polievania šťavou do červena upečieme. Hotovú kačicu vyberieme, do šťavy nasypeme múku, za stáleho miešania osmažíme, zriedime vodou a povaríme. Nakoniec do šťavy pridáme ríbezľový džem, ochutíme cukrom a prilejeme červené víno. Divokú kačicu podávame s ryžou alebo žemľovou knedľou preliatou omáčkou.
s dlhoročnou praxou v obore
značiek Swarowski, Leica, Zeiss, Blaser, Hikmirco a ďalšie.
potrieb pre poľovníkov od A do Z
s predajnou plochou väčšou ako 400 m2