Náš tím odborníkov je pripravený vám s výberom pomoci.
V rámci tohto sortimentu vám najlepšie poradia:
Pri ich výrobe sú použité piliny z tvrdých druhov dreva. Tieto piliny sú zlisované dohromady za správnej hustoty pri presne kontrolovanom tlaku bez akýchkoľvek spojív. Chuť údených pokrmov sa výrazne líši podľa toho, ktorý druh dreva bol použitý.
JELŠA a JAVOR briketky dodajú silnú a výraznú chuť, ktorá sa hodí najmä na údenie morských plodov a lososa, šunky či slaniny.
MESQUITE - (ker rodu prosopis) má najsilnejšiu arómu vhodnú na hovädzie a bravčové mäso.
Orech (orechovec pekanový - z južnej Ameriky) je vhodný na údenie hovädzieho, zveriny a bravčového.
JABLOŇ a TREŠEŇ majú sladšiu a jemnejšiu dymovú arómu, sú veľmi vhodné na údenie hydinového mäsa, bravčového mäsa a sladkovodných rýb, výborne sa hodia aj na údenie zeleniny a syrov.
DUB a HICKORY (orechovec) sa bežne používaná na údenie hovädzieho, zveriny a bravčového mäsa, ako je bravčová pliecka alebo hovädzie rebrá.
SPECIAL BLEND zmes rôznych druhov dreva, ktorá má dekikátnu chuť dymu a má univerzálne použitie.
PACIFIC BLEND zmes vhodná na morské ryby, hydinu, zeleninu a syry.
WHISKY OAK brikety vyrobené z dubových sudov od whisky, majú bohatú chuť, vhodné na hovädzie mäso, zverinu a bravčové.
Balenie 120ks briketiek stačí v udiarňach Bradley na 40 hodín produkcie dymu.
s dlhoročnou praxou v obore
značiek Swarowski, Leica, Zeiss, Blaser, Hikmirco a ďalšie.
potrieb pre poľovníkov od A do Z
s predajnou plochou väčšou ako 400 m2