Náš tím odborníkov je pripravený vám s výberom pomoci.
V rámci tohto sortimentu vám najlepšie poradia:
Koreniaca zmes s korením, paprikou a rascou, drvené zeleniny atď. Použitie: do gulášov, gulášovej a držkovej polievky, paprikových omáčok.
Zloženie: soľ (max. 45%), paprika sladká, majorán, chilli, rasca, cesnak, koriander, cibuľa
Hmotnosť: 100g
Recept:
Zverinový guláš
1-1,2 kg zveriny (kančie, srnčie, jelenie, daniele), 40 dkg cibule, 15 dkg slaniny, 2 lyžice masti, 4 dl červeného vína, 4 dl vody, 2 mrkvy, ¼ menšieho zeleru, (prípadne 2 zelené papriky , 3 paradajky), 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 3 bobkové listy, 3 lyžice brusnicovej zaváraniny, strúhaný perník.
Sadlo a slaninu vložíme do hrnca a necháme škvariť, po chvíľke pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu. Keď je cibuľa zlatistá, pridáme mäso nakrájané na kocky a cesnak. Miešame, necháme mäso zatiahnuť. Následne obsah hrnca osolíme a zľahka zaprášime paprikou. Pridáme na drobno nakrájanú mrkvu, zeler a chvíľku restujeme spoločne s mäsom, kým nie je mierne opečené. Potom pridáme zmes gulášového korenia. Ak máme sušené huby, môžeme pridať hrsť. Celú zmes zalejeme vodou a vínom a necháme zvoľna dusiť do doby, kým je mäso mäkké. Občas zamiešame. Pred koncom dusenia pridáme brusnicovú zavareninu a strúhaný perník na zahustenie. Keď mäso zmäkne, môžeme pridať pokrájanú papriku a paradajky a krátko podusíme.
s dlhoročnou praxou v obore
značiek Swarowski, Leica, Zeiss, Blaser, Hikmirco a ďalšie.
potrieb pre poľovníkov od A do Z
s predajnou plochou väčšou ako 400 m2